WHO WE ARE

BizBis profileert zich als een full-service one stop shopping voor al uw beeldende communicatie. Rond BizBis ontvouwt zich een duurzaam professioneel netwerk, mensen die sterk in hun vak zijn, steeds een beeldig en degelijk resultaat garanderen.BizBis ontwerpt en realiseert rond één doel, één visie en... via één gesprekspartner.

YOU

Bent u op zoek naar een geschikte visualisatie van uw bedrijfscultuur of plant u een specifieke actie gericht op uw marketingstrategie?

US

Of het nu om een campagne op papier (Print), een expo (Presentation), of digitale beleving (Paperless) gaat, wij gaan waar mogelijk steevast voor een horizontale en gepersonaliseerde aanpak, van ontwerp tot realisatie.

THEM

Vandaag ruilen wij de massacommunicatie in voor een meer emotionele en persoonlijkere benadering.

WHAT WE DO

ATTENTION > INTEREST > DESIRE > ACTION

BizBis zoekt samen met u naar de juiste cohesie van content en vorm. In een wereld waarin tijd een luxe is geworden, moet uw doelgroep in één oogopslag getriggerd worden > attention. Dat kan met een imposante architectuur, een opvallende website of net met een heel sobere lay-out. Het gaat erom de consument het gevoel te geven dat hij persoonlijk aangesproken wordt > interest.  Onze missie bestaat erin een vrijblijvend doch opvallend kader te creëren, waarin de lezer of bezoeker niets wordt opgedrongen, maar wordt verleid > desire.  Met BizBis zet je de ultieme stap > action.

OUR SKILLS

concept idea

Het conceptuele is één van onze stokpaardjes. Wij zijn met veel plezier uw denktank. In dialoog met de verschillende diensten worden de doelstellingen en strategieën vastgelegd. Na een grondige analyse laten wij onze creativiteit en verbeelding de vrije loop.


design

De ideeën worden sterk gevisualiseerd naar een evenwicht tussen een esthetisch ontwerp en het functionele gebruik. Digitale bibliotheken zijn standaardoplossingen maar verdienen een aanvulling met concepten op maat in functie van de behoeften.

project management

BizBis is multidisciplinair met een brede skillset, een ruim inlevingsvermogen en interessegebied. Dankzij een degelijke synergie hebben wij de kennis om de vooropgestelde doelstellingen te halen. Elke stap in het proces, van ontwerp tot oplevering, krijgt zijn aandacht.

.


production

BizBis weet hoe je goede en realistische ideeën kan vertalen in een werkbaar en resultaatgericht concept. Door de jarenlange ervaring zijn wij op de hoogte van de meeste productiemethoden en kunnen wij steeds instaan voor een vlekkeloze realisatie met respect voor ieders budget.

"It's not the brains that matters most, but that wich guides them"

LOOK HOW WE WORK

We volgen onze zintuigen: oor hebben voor onze opdrachtgever, oog hebben voor detail, een fijne neus voor nieuwigheden, voeling hebben met de realiteit , kortom, enkele extra vaardigheden waardoor onze projecten in de smaak vallen. Onze  -stap-voor-stap-aanpak zit gevat in onderstaande 'workflow' en staat garant voor een zorgeloze samenwerking.

PRESENTATION

workflow

download

PRINT

workflow

download

PAPERLESS

workflow

download

TOTAALCONCEPT

cases

LOOK NOW !

MEER INTERESSE?

Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Ons kantoor is gelegen in Antwerpen. We komen ook graag naar je toe!