WHO WE ARE

BizBis profileert zich al sinds 1990 als een full-service one stop shopping voor al uw beeldende communicatie. Rond BizBis ontvouwt zich een duurzaam professioneel netwerk, mensen die sterk in hun vak zijn, steeds een beeldig en degelijk resultaat gegarandeerd. Zo ontwerpen en realiseren we rond één doel, één visie en met één gesprekspartner.

YOU

Bent u op zoek naar een geschikte visualisatie van uw bedrijfscultuur of is uw specifieke actie gericht op uw marketingstrategie voor een tijdelijke beursdeelname? Of kiest u voor de ultieme digitale beleving?

US

Of het nu om een stand of expo (Presentation), een campagne op papier (Print) of communicatie “in de cloud” (Paperless) gaat. We gaan waar mogelijk, steevast voor een horizontale en gepersonaliseerde aanpak, van ontwerp tot realisatie.

THEM

Waar we vroeger massacommunicatie voerden om de persoon te bereiken wil die nu meer emotioneel en persoonlijk benaderd worden. We moeten ons als bedrijf steeds sneller aanpassen en herontdekken in functie van het individu.

WHAT WE DO

ATTENTION > INTEREST > DESIRE > ACTION

BizBis zoekt samen met u naar de juiste cohesie van content en vorm. In een wereld waarin tijd een luxe is geworden, moet uw doelgroep in één oogopslag getriggerd worden. Dat kan met een imposante architectuur, een opvallende website of net met een heel sobere lay-out. Het gaat erom de consument het gevoel te geven dat hij persoonlijk aangesproken wordt. U wil hen immers de troeven van je bedrijf laten zien en interesse wekken voor een bepaald product of dienst.
Onze missie bestaat erin een vrijblijvend doch opvallend kader te creëren, waarin de lezer of bezoeker niets wordt opgedrongen, maar waarin hij wordt verleid.
BizBis gelooft dat op die manier de attention kan worden omgezet in action.

OUR SKILLS

concept idea

Het conceptuele is één van onze stokpaardjes. Wij zijn met veel plezier uw denktank. Van het bedenken en visualiseren van een inrichting tot het uitwerken van een complete campagne… In dialoog met de verschillende diensten worden de doelstellingen en strategieën vastgelegd. Na een grondige analyse laten we onze creativiteit en verbeelding de vrije loop.


design

Digitale bibliotheken voor standaardoplossingen behoren zeker tot de ontwerpmogelijkheden en worden verder aangevuld met concepten op maat. Los van het medium worden ideeën sterk gevisualiseerd en wordt er gezocht naar een evenwicht tussen een esthetisch ontwerp en het functionele gebruik. De voorgestelde concepten worden in wederzijds overleg verder uitgewerkt in functie van de technische en/of creatieve behoeften.

project management

BizBis is multidisciplinair met een brede skillset, een ruim inlevingsvermogen in een uitgestrekt interessegebied. Dankzij een degelijke synergie is BizBis op elk domein creatief, flexibel en overtuigend. We hebben de kennis om processen te bepalen en vooropgestelde doelstellingen te halen. Elke stap in het proces, van ontwerp tot oplevering, krijgt zijn dialoog.

.


production

BizBis weet hoe je goede en realistische ideeën kan vertalen in een werkbaar en resultaatgericht concept. Door de jarenlange ervaring zijn we op de hoogte van de meeste productiemethoden en kunnen we steeds instaan voor een vlekkeloze realisatie van A tot Z, met respect voor ieders budget.

“It’s not the brains that matters most, but that wich guides them”

LOOK HOW WE WORK

We volgen onze zintuigen: oor hebben voor onze opdrachtgever, oog hebben voor detail, een fijne neus voor nieuwigheden, voeling hebben met de realiteit , kortom, enkele extra vaardigheden waardoor onze projecten in de smaak vallen. Onze  -stap-voor-stap-aanpak zit gevat in onderstaande ‘workflow’ en staat garant voor een zorgeloze samenwerking.

PRESENTATION

workflow

download

PRINT

workflow

download

PAPERLESS

workflow

download

TOTAALCONCEPT

cases

LOOK NOW !

MEER INTERESSE?

Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte. Ons kantoor is gelegen in Kalmthout, vlakbij het NMBS-station, 20 minuutjes treinen vanuit Antwerpen. We komen ook graag naar je toe!