Biz Bis - Beeldig in Communicatie, Horizontale Communicatie in B2B. Business to Business communicatie expertise, B2B consulting. Regio Antwerpen, Kalmthout. Vlot bereikbaar via autostrade en trein.
Biz Bis - Presentation Print Paperless Progress
Wat?
Wie?
Contact?
Blog?
progress

Follow us on Twitter

BizBis blogt Terug naar het overzicht

Het zit 'em in de hoekjes — 60+, Nekkerhal Mechelen

Het is altijd een uitdaging om het idee van een klant te vertalen in een concept. De uiteindelijke stand verwezenlijken geeft extra voldoening als alles op zijn plaats valt en een tevreden klant klaar is voor zijn beursdeelname.
Bij Alpheios was een lounge-sfeer het uitgangspunt en de foto’s spreken voor zich: een uitgestrekte stand met een strakke, afgeronde toog. Ideaal om klanten in een ontspannen sfeer te ontvangen en je producten en/of diensten te bespreken.

Alpheios-stand door BizBis op 60+

Alpheios-stand door BizBis op 60+

Alpheios-stand door BizBis op 60+

De andere stand die door BizBis geplaatst werd op de 60+ beurs was een samenwerking van drie spelers in de zorgsector: Axamed, Meiko en Oké koffie. Elke speler kreeg ruimte voor zijn verhaal in deze productgerichte stand. Het bewijs dat samenwerken vruchten kan afwerpen.

Axamed, Meiko en Oké-koffie-stand door BizBis op 60+

Axamed, Meiko en Oké-koffie-stand door BizBis op 60+

Axamed, Meiko en Oké-koffie-stand door BizBis op 60+


Slice
Linkedin Facebook Twitter Behance
Biz Bis Beeldig in Communicatie Tags

Standenbouw   »   tentoonstelling   »   expo   »   evenementen   »   showroom   »   Custom direct-mailing   »   Corporate identity/branding   »   grafische vormgeving   »   illustratieve vormgeving   »   creatieve concepten   »   character design   »   webdesign   »   e-mailing campaign   »   video/motion   »   CMS   »   art direction & design   »   Horziontale Communicatie in Business to Business (B2B)   »   Museuminrichting