Biz Bis - Beeldig in Communicatie, Horizontale Communicatie in B2B. Business to Business communicatie expertise, B2B consulting. Regio Antwerpen, Kalmthout. Vlot bereikbaar via autostrade en trein.
Biz Bis - Presentation Print Paperless Progress
Wat?
Wie?
Contact?
Blog?
progress

Follow us on Twitter

BizBis blogt Terug naar het overzicht

BizBis op avontuur in Bangkok

We kregen de vraag om in maart 2011 een stand te plaatsen op de VIV Asia 2011. Impextraco is een bedrijf waar we al geruime tijd de standen voor verzorgen, dus we gingen graag in op de vraag.
Om logistieke redenen werden er contacten gelegd met lokale standenbouwers. BizBis leverde concept en ontwerp en deed de opvolging van het project. Eerst vanuit België en in maart in Bangkok zelf.

BizBis in Bangkok

BizBis in Bangkok

Stefan reisde af naar Thaïland om samen met de plaatselijke collega’s het project te realiseren. Het mag duidelijk zijn dat de andere kant van de wereld ook een heel andere wereld is. Veiligheid e.d. zijn in Azië een heel ander paar mouwen als thuis in Europa.

BizBis in Bangkok

BizBis in Bangkok

De andere manier van werken was echter geen hindernis. Er werd degelijk werk geleverd en alles stond op tijd in de spotlights. Een mooie stand als resultaat van een uitdagend project.

BizBis in Bangkok

BizBis in Bangkok

BizBis in Bangkok


Slice
Linkedin Facebook Twitter Behance
Biz Bis Beeldig in Communicatie Tags

Standenbouw   »   tentoonstelling   »   expo   »   evenementen   »   showroom   »   Custom direct-mailing   »   Corporate identity/branding   »   grafische vormgeving   »   illustratieve vormgeving   »   creatieve concepten   »   character design   »   webdesign   »   e-mailing campaign   »   video/motion   »   CMS   »   art direction & design   »   Horziontale Communicatie in Business to Business (B2B)   »   Museuminrichting