Biz Bis - Beeldig in Communicatie, Horizontale Communicatie in B2B. Business to Business communicatie expertise, B2B consulting. Regio Antwerpen, Kalmthout. Vlot bereikbaar via autostrade en trein.
Biz Bis - Presentation Print Paperless Progress
Wat?
Wie?
Contact?
Blog?
progress

Follow us on Twitter

BizBis blogt Terug naar het overzicht

Dat had je niet gedacht

Helden van Gitok, de 9 kaarten

De campagne “Helden van Gitok” werd volledig uitgerold op de opendeurdag op 8 mei. 9 helden (of heldenduo’s) werden voordien week per week onthuld. Dit door middel van 50 000 postkaarten die in de wijde regio verspreid werden, maar ook via Facebook en de minisite van de campagne.

BizBis zorgde voor de volledige uitwerking van de campagne “Dat had je niet gedacht, Helden van Gitok”. We stuurden onze fotograaf op pad die elke held knap in beeld bracht. De grafische verwerking van het concept en de foto’s, aanmaak van beeldmateriaal en ontwerp van het campagnelogo, de productie van de kaarten en de website… de hele campagne liep op rolletjes. Ze bleef ook niet onopgemerkt!

Ze liep zo goed, dat we meteen ook maar de huisstijl van de school hebben aangepakt. Na jaren van gebruik, was het oude logo klaar voor vernieuwing. De imagoverjonging die werd ingezet met de frisse campagne vond zijn weerslag in het nieuwe logo. De “deeltjes” die het logo compleet maken, werden snel omarmd door de hele school. Een fijn resultaat voor deze ingrijpende verandering!

Helden van Gitok, A2 Poster

A2 poster, als beloning voor het verzamelen van de 9 helden

Helden van Gitok, de minisite

De Minisite www.dathadjenietgedacht.be

Helden van Gitok, het nieuwe logo

Het nieuwe logo van Gitok


Slice
Linkedin Facebook Twitter Behance
Biz Bis Beeldig in Communicatie Tags

Standenbouw   »   tentoonstelling   »   expo   »   evenementen   »   showroom   »   Custom direct-mailing   »   Corporate identity/branding   »   grafische vormgeving   »   illustratieve vormgeving   »   creatieve concepten   »   character design   »   webdesign   »   e-mailing campaign   »   video/motion   »   CMS   »   art direction & design   »   Horziontale Communicatie in Business to Business (B2B)   »   Museuminrichting