Biz Bis - Beeldig in Communicatie, Horizontale Communicatie in B2B. Business to Business communicatie expertise, B2B consulting. Regio Antwerpen, Kalmthout. Vlot bereikbaar via autostrade en trein.
Biz Bis - Presentation Print Paperless Progress
Wat?
Wie?
Contact?
Blog?
progress

Follow us on Twitter

BizBis blogt Terug naar het overzicht

Alle koppen bijeen!

BB_gitok-02

Na onze succesvolle campagnes ‘Helden van gitok’ en ‘Een genie kiest voor technologie’ was de nieuwe opdracht voor het Technisch Onderwijs niet eenvoudig: De profilering van een ‘domeinschool voor Wetenschap en Techniek’.
Aan kinderen met talent voor wetenschap alle niveaus aanbieden: richtingen met de bedoeling door te stromen naar de universiteit, de hoge school of de arbeidsmarkt. Die uitbreiding van Bso & Tso naar Aso moest gecommuniceerd worden zonder afbreuk te doen aan de basisopdracht. Een moderne school evolueert mee met de veranderende wereld en de arbeidsmarkt.

Bizbis tekende voor het concept van ALLE KOPPEN BIJEEN, en liet de sterke kanten binnen techniek en wetenschap op alle niveaus aan bod komen in het printwerk van flyers, affiches en banners. In een originele informatieve kleurenfolder maakten we komaf met de vooroordelen van een ‘aso-light’ of dat techniek ‘enkel voor mannen’ is bedoeld.

gitok_03

gitok_04

gitok_02


Slice
Linkedin Facebook Twitter Behance
Biz Bis Beeldig in Communicatie Tags

Standenbouw   »   tentoonstelling   »   expo   »   evenementen   »   showroom   »   Custom direct-mailing   »   Corporate identity/branding   »   grafische vormgeving   »   illustratieve vormgeving   »   creatieve concepten   »   character design   »   webdesign   »   e-mailing campaign   »   video/motion   »   CMS   »   art direction & design   »   Horziontale Communicatie in Business to Business (B2B)   »   Museuminrichting