Biz Bis - Beeldig in Communicatie, Horizontale Communicatie in B2B. Business to Business communicatie expertise, B2B consulting. Regio Antwerpen, Kalmthout. Vlot bereikbaar via autostrade en trein.
Biz Bis - Presentation Print Paperless Progress
Wat?
Wie?
Contact?
Blog?
progress

Follow us on Twitter

BizBis blogt Terug naar het overzicht

Feed the world

Impextraco Bangkok

Enkel in je eigen tuin kijken, is niet meer van de tijd. De markt is open en Bizbis gaat mee de wereldlijke tour op. Zo werken we onder meer reeds 20 jaar voor Impextraco, een internationaal bedrijf voor micro-ingrediënten in de veevoederindustrie.


“Als de helft van de wereldbevolking vandaag in Azië woont is dit een belangrijke afzetmarkt voor Impextraco”


Impextraco staat met zijn additieven aan het begin van de voedselketen en heeft daardoor een grote verantwoordelijkheid op vlak van duurzaamheid. Met een Power-Protexion en Xtra-Performance range vormen ze een belangrijke schakel in deze industrie.


Impextraco levert aan meer dan 70 landen en is dan ook globaal aanwezig met kantoren in België, Brazilië, Mexico, Singapore, Indië en China.


BizBis hielp het belang van de geglobaliseerde veevoederindustrie in de kijker te zetten en realiseerde met onze inernationale partners het beursevenement in Bangkok. We werkten daarvoor samen met de strategische partners van Impextraco zelf.

Slice
Linkedin Facebook Twitter Behance
Biz Bis Beeldig in Communicatie Tags

Standenbouw   »   tentoonstelling   »   expo   »   evenementen   »   showroom   »   Custom direct-mailing   »   Corporate identity/branding   »   grafische vormgeving   »   illustratieve vormgeving   »   creatieve concepten   »   character design   »   webdesign   »   e-mailing campaign   »   video/motion   »   CMS   »   art direction & design   »   Horziontale Communicatie in Business to Business (B2B)   »   Museuminrichting