Biz Bis - Beeldig in Communicatie, Horizontale Communicatie in B2B. Business to Business communicatie expertise, B2B consulting. Regio Antwerpen, Kalmthout. Vlot bereikbaar via autostrade en trein.
Biz Bis - Presentation Print Paperless Progress
Wat?
Wie?
Contact?
Blog?
progress

Follow us on Twitter

BizBis blogt Terug naar het overzicht

Hoe kan je toeristische troeven mooi uitspelen?

HOE KAN JE TOERISTISCHE TROEVEN MOOI UITSPELEN?

Het toerisme in Vlaanderen is in opmars. Veel mensen zoeken bestemmingen voor een korte uitstap dichtbij of iets verder weg. Wij hebben ons daarom de laatste jaren verdiept in toeristische communicatie. Zo kon je op deze blog al enkele verwezenlijkingen volgen. We zetten ze graag nog eens op een rijtje, zo is met deze ene blogpost meteen duidelijk wat we nu juist allemaal voor jouw stad of gemeente kunnen betekenen.


Wat dacht u van: iOS en Android Apps Print Communicatie Creatieve inrichting & signalisatie
Met Apps voor iOS en Android...

iOS app Kalmthout iOS app Kalmthout

De nieuwste communicatietools zijn hip, aanraakgevoelig en passen in je broekzak: Apps. In mei 2012 pakte Kalmthout als eerste landelijke gemeente uit met een iPhone App. Even later volgde de Android-versie. We verzorgden het ontwerp en de structuur in samenspraak met de communicatiedienst. We implementeerden hierbij de — door ons — vers ontwikkelde huisstijl meteen op een hedendaagse manier. Ideale tool om als lokaal bestuur een verhaal te vertellen aan toeristen en inwoners. Maar het kan verder gaan als dat lineaire verhaal. Want deze technologie staat verregaande interactie toe.

Wanneer moet uw vuilbak weer buiten staan?

We werken graag met vernieuwende technologiën zoals HTML5, om tot een knap en bruikbaar resultaat te komen. Een groot voordeel van deze technologie is dat deze in principe uitrolbaar is op verschillende platformen, wat de ontwikkelkost ten goede komt. We gaan ook graag verder dan een "verpakte website" en voegen dus graag extra interactieve features op maat toe.

...met Print Communicatie...

We werken met veel plezier uw idee op een vernieuwende manier met deze traditionele media uit. Zo denken en werken we wandelgidsen, toeristische kaarten en informatieve folders voor je uit. Een speciaal formaat, een aparte druktechniek, nieuwe grafiek of illustraties? Geen probleem. Ook voor kleine en grote evenementen verzorgen we de volledige communicatie, met inbegrip van digitale marketing.

Edegem Binnenste Buiten
Communicatie evenement "Edegem Binnenste Buiten"
Wandelingenbrochure Iedereen Mee
Print-communicatie: Wandelingenbrochure Iedereen Mee
Folder Bijenteeltmuseum Kalmthout
Print-communicatie: Folder Bijenteeltmuseum Kalmthout

...en met creatieve inrichting & Signalisatie

Uw toeristische dienst mag gerust meer zijn dan een verzameling folders. De bezoeker wordt graag ondergedompeld in wat uw gemeente, stad of streek te bieden heeft. Ook hier zijn we graag je partner. Ook hier zijn we graag je partner. We realiseerden o.a. de inrichting van het infokantoor van Kalmthout aan de Kalmthoutse Heide, en enkele toeristische belevingselementen in Turnhout en Wuustwezel. Ook de volledige vernieuwing van het Bijenteeltmuseum namen we voor onze rekening.

Ook in het straatbeeld kunnen we de aanwezigheid van de gemeentelijke of stedelijke bezienswaardigheden op de kaart zetten. Aantrekkelijke infoborden die de bezoeker de weg wijzen naar b.v. de belangrijkste landmarks, musea en natuurgebieden, kunnen een grote meerwaarde betekenen voor de toeristische doorstroom in uw gemeente.

Toerisme Kalmthout
Inrichting toeristische dienst Kalmthout
Toerisme Kalmthout
Inrichting toeristische dienst Kalmthout
Toerisme Kalmthout
Inrichting toeristische dienst Kalmthout
Toerisme Kalmthout
Toeristische infoborden Kalmthout
Bijenteeltmuseum
Volledige herinrichting van het Bijenteeltmuseum
Bijenteeltmuseum
Volledige herinrichting van het Bijenteeltmuseum
Toerisme Turnhout
Inrichting toeristische dienst Turnhout
Toerisme Turnhout
Inrichting toeristische dienst Turnhout
Toerisme Wuustwezel
Inrichting toeristische dienst Wuustwezel

Slice
Linkedin Facebook Twitter Behance
Biz Bis Beeldig in Communicatie Tags

Standenbouw   »   tentoonstelling   »   expo   »   evenementen   »   showroom   »   Custom direct-mailing   »   Corporate identity/branding   »   grafische vormgeving   »   illustratieve vormgeving   »   creatieve concepten   »   character design   »   webdesign   »   e-mailing campaign   »   video/motion   »   CMS   »   art direction & design   »   Horziontale Communicatie in Business to Business (B2B)   »   Museuminrichting