Biz Bis - Beeldig in Communicatie, Horizontale Communicatie in B2B. Business to Business communicatie expertise, B2B consulting. Regio Antwerpen, Kalmthout. Vlot bereikbaar via autostrade en trein.
Biz Bis - Presentation Print Paperless Progress
Wat?
Wie?
Contact?
Blog?
progress

Follow us on Twitter

BizBis blogt Terug naar het overzicht

Turnhout, toerisme troef

Turnhout 2012

In 2012 is Turnhout “Culturele hoofdstad van Vlaanderen”. Het uitgelezen moment om het toeristisch infokantoor een nieuw kleedje te geven.

Naast het “2012”-gegeven is natuurlijk de eigenheid van de stad erg belangrijk en deze komt ook uitgebreid aan bod. Beleving is daarbij een sleutelaspect. Dit zal in de tweede fase nog extra in de verf gezet worden.

Op deze moment is de eerste fase afgerond en kunnen de Turnhoutenaars en de vele bezoekers in het kantoor terecht voor een waaier aan info en dienstverlening.

Turnhout 2012
Een zwevend gewei, een infowand en schermen met verschillende presentaties. Enkele van de tools die de toeristische dienst van Turnhout rijker is.

Turnhout 2012 - de opening op 18 februari 2012
Speeches op de opening op 18 februari 2012

Turnhout 2012 -  belevingselement voor kinderen
Ook aan een belevingselement voor kinderen (of het kind in u) is gedacht.

Turnhout 2012
Veel volk op de openingsreceptie.

Turnhout 2012
Tot ziens, op onze volgende blogpost.


Slice
Linkedin Facebook Twitter Behance
Biz Bis Beeldig in Communicatie Tags

Standenbouw   »   tentoonstelling   »   expo   »   evenementen   »   showroom   »   Custom direct-mailing   »   Corporate identity/branding   »   grafische vormgeving   »   illustratieve vormgeving   »   creatieve concepten   »   character design   »   webdesign   »   e-mailing campaign   »   video/motion   »   CMS   »   art direction & design   »   Horziontale Communicatie in Business to Business (B2B)   »   Museuminrichting