Biz Bis - Beeldig in Communicatie, Horizontale Communicatie in B2B. Business to Business communicatie expertise, B2B consulting. Regio Antwerpen, Kalmthout. Vlot bereikbaar via autostrade en trein.
Biz Bis - Presentation Print Paperless Progress
Wat?
Wie?
Contact?
Blog?
presentation

Inrichting Toeristische Dienst Kalmthout

In het voorjaar van 2010, realiseerde Biz Bis het nieuwe toeristische infokantoor van Kalmthout. Na een grondige analyse van wat de gemeente te bieden heeft, werden een aantal sleutelbegrippen omgezet in concrete elementen binnen de inrichting. Zo zijn er de “Beleveningsboxen”. Deze stellen de bezoeker van het infokantoor in staat om meteen te ontdekken wat Kalmthout te bieden heeft. Daarnaast is er uiteraard de balie voor de medewerkers van de toeristische dienst, een grote overzichtskaart met een ruim aanbod van folders e.a. en de shop van de dienst toerisme.
Zo leverden we een opvallende maar functionele ruimte af, die de promotie van het toerisme in Kalmthout een sterke ruggesteun geeft.

Slice
Galerij
Klik op een thumbnail voor een grotere weergave.
Linkedin Facebook Twitter Behance
Biz Bis Beeldig in Communicatie Tags

Standenbouw   »   tentoonstelling   »   expo   »   evenementen   »   showroom   »   Custom direct-mailing   »   Corporate identity/branding   »   grafische vormgeving   »   illustratieve vormgeving   »   creatieve concepten   »   character design   »   webdesign   »   e-mailing campaign   »   video/motion   »   CMS   »   art direction & design   »   Horziontale Communicatie in Business to Business (B2B)   »   Museuminrichting